Kontingent 2017

Kontingent 2017

Ny løsning for administrasjon
Oslo Feltskyttere valgte i 2016 å starte overgangen til ny løsning mht medlemsregister og kontingenten, som er utviklet/driftes av Norges Idrettsforbund. Dette er nå tatt i bruk, året 2017. På denne nye løsningen, kjent som «Min Idrett», har medlemmene selv kontroll over kontaktinformasjon o.l. Og mulighet for å laste ned medlemskort og startkort etter eget ønske.

Er din kontaktinformasjon oppdatert ?
På medlemsoversikten ser vi at det er potensiale for å få oppdatert kontaktinformasjon, feks mobilnr, epostadresse e.l. Vi i OFS ville satt pris på om hvert medlem logger seg inn på «Min Idrett» og sjekker dette på sin «Profil». Webadressen er: minidrett.nif.no

Kontingent / faktura
Når det kommer til fakturering av kontingenten så håper vi på forståelse for at dette har blitt forsinket. Skulle det være noen spørsmål e.l. rundt dette ber vi om epost på dette sendt til sekretar.ofs@gmail.com (Fått faktura og betaler i nettbank så vil buypass komme opp som mottager, dette stemmer.)

 

Min Idrett – registrering ? hvordan ? Video !
Klikk på denne linken for å komme til side som gir litt mer forklaring på hvordan man kan gå frem for å registrere seg bl.a

DSSN
DSSN-medlemmene er også lagt inn i NIF sin løsning, dette er kun mht organisering/fakturering av kontingent fra OFS sin side.