Kontingent 2022

Kontingent 2022 sendes ut ila mai.

 

Mindre økning på 50-60 kr iht gren det gjelder.

Når du får SMS/epost-varsel så kan en logge seg inn på https://minidrett.nif.no for å betale denne, ved å gjøre det på denne måten så registreres betalingen umiddelbart og man kan hente nytt medlemskort kort tid deretter. Forutsetter at man har bekreftet bruker på minidrett.

Ikke anledning til å benytte MinIdrett-løsningen? I utsendingen av kontingenten så vedlegges det i tillegg en faktura i form av PDF-fil i eposten(link til) som sendes ut, hvilket fungerer som alternativ til minidrett som da inneholder kontonr/kid/beløp. Det kan også være at dukker opp som efaktura i nettbanken.

Spørsmål og korrigeringer (ved feil i faktura eller feil i medlemsregister) kan det feks sendes beskjed via epost til sekretar.ofs@gmail.com

Ber om at betales innen fristen siden det skaper mye arbeid for oss som gjør en god innsats ulønnet/frivillig til klubbens fordel og gjør vårt beste til å holde kostnadene lave. Vi har også lyst å være litt på banen fremfor å sitte fremfor pc-skjermen for å følge opp.. : )

Vi ønsker å minne om at på minidrett.nif.no (link) så har du som medlem i OFS mulighet for å kontrollere og oppdatere dine opplysninger, her vil du også finne medlemskort(etter betalt) og startkort. Om du ikke har logget inn her før så anb. vi på det sterkeste at dette gjøres, se gjerne feltskyttere.no/minidrett (link)

Beløpene for 2022 er som følger; Pistol /NSF Vanlig 985, 60år 550, ungdom 450. Beløp inkl forbund. Dynamisk Vanlig 500, 60år 275. Beløp eks forbund(får egen faktura). Pistol+dynamisk Vanlig 1335, 60år. Beløp inkl nsf, eks dssn(egen faktura).