Oslo Feltskyttere 2017

Oslo Feltskyttere 2017

 

Det har vært et fint år for Oslo Feltskyttere med tanke på gode resultater i NM og VM for dynamisk gruppe og den sosiale treningen til pistolgruppen.

Styret fikk nye medlemmer under årsmøtet i 2017. Kenneth I. og Anders U. fra pistolgruppen ble valgt inn i styret som nestleder og styremedlem. Deres engasjement bidrar til nytt liv i OFS sitt styre. Bør tilføye at de nå deltar på kurs i dynamisk samt at nestleder er en IT mann som har kunnskap og energi til å blåse liv i websiden til Oslo Feltskyttere.

Nytt av året er at Oslo Feltskyttere fakturerer klubbmedlemskapet til NSF medlemmene via klubbadmin. Alle som er registrert som medlem av et idrettslag tilknyttet Norges idrettsforbund blir registret i idrettens databaser. www.minidrett.no er din personlige portal til disse systemene. Det er derfor viktig at du som medlem logger deg inn og ser at opplysningene som er registrert på deg er korrekte.

Pistolgruppen har sine ukentlige treninger på Ekeberg og Løvenskiold, der vi varierer med egentreninger og treningsstevner om vinteren og felttrening på sommeren. Det har vært lite deltagelse på feltstevner for pistolgruppen i år, også under felt NM på Løvenskiold. Chris reddet oss inn med en fin 9. plass i revolverfelt av 160 deltakere. OFS avsluttet sesongen med å holde en standplass for Oslo PK under deres høstfeltstevne noe som ble en hyggelig og våt dag. Året avsluttet som vanlig med juleskyting sammen med HVKSK.

Dynamisk gruppe fortsetter å imponerer med sine fantastisk gode resultater i store mesterskap både nasjonalt og internasjonalt. 3 av 4 medlemmer av landslaget er OFS’ere. Deres offisielle bane er svingen på Løvenskiold, der de trener sommer og nå på vinterstid ettersom de har kjøpt inn lyskastere og en liten brakke som brukes som varmestue.
Det ble ikke OFS stevne på Sessvollmoen i år men gutta arrangerte dermed et minirifle stevne på Ekeberg, noe som ble en liten suksess.
NM på Reviholen gikk som det pleier med gode plasseringer som 2 gull, 2 sølv, 4 plass og et laggull. I VM i Russland gikk Norge av med seieren og landet fikk en verdensmester, mens Kristian fra OFS vant shootoff i VM.

Året 2018 starter vi første trening på Ekeberg den 3 januar for pistolgruppen. Vi fortsetter med våre fine sosiale treninger og får satse på litt mer stevneaktivitet i 2018. Dynamisk fortsetter med deres , for det dere gjør er helt rått. Veldig stolt av dere !

Klubben blir 40 år den 29. aug. 2018. Oslo Feltskyttere ble stiftet men da som HV-Grønland skytterlag. Styret planlegger en stor samling før sommeren for oss alle sammen, der vi skyter både dynamisk, felt og litt bane og avslutter med en stor fest.

 

Styret vil med dette ønske dere alle et riktig godt nytt år !
/Lena